Quant de temps he d'esperar des de la recollida fins al lliurament?

En un termini màxim de 48 hores (en dies laborables) a partir del dia de recollida. Per exemple: si realitzem la recollida un dimecres, màxim el divendres farem el lliurament del seu bugada. Si la recollim un divendres, el tindrem llest el dimarts com a molt tard.

Quins són els horaris de recollida i lliurament?

L'horari de recollida és de dilluns a divendres migdies (13: 30h-16: 00h) o capvespres (20: 00h- 22: 00h). Dissabtes de 10:00 a 14:00 h. L'horari de recollida podrà escollir-ho a l'hora de fer la comanda i l'horari de lliurament pot acordar-ho amb el repartidor el dia de la recollida.

Treballeu els dies festius?

Oficialment no treballem els dies festius, necessitem prendre'ns un descans. Les comandes que se sol·licitin el dia anterior a la nit o el mateix dia festiu a través del web, es gestionen el proper dia laborable.

Puc pagar mitjançant algun altre mètode de pagament?

Pot realitzar el pagament des de la nostra web després de realitzar la comanda o a contra reemborsament en efectiu directament a l'repartidor en la recollida de la comanda. El pagament de les tarifes mensuals, es realitzen la primera vegada com una comanda normal i després del primer mes es formalitza el tràmit mitjançant abstracte bancari. Hi ha altres mètodes de pagament per a comandes especials i empreses

Puc fer una comanda per telèfon?

Per descomptat. Pots realitzar la teva comanda per telèfon o mitjançant la nostra línia WhatsApp i realitzar el pagament contra reemborsament en efectiu en la recollida de la roba.

Quant de temps he d'esperar des del moment en què faig la meva comanda fins a la recollida de la roba?

Quan rebem el teu comanda, li arribarà automàticament el mail de confirmació, ens posarem en contacte amb tu mitjançant e-mail o
telèfon abans de venir a el lloc indicat per a la recollida en l'hora que hagis marcat prèviament al web.

Puc especificar en la comanda l'hora de recollida?

Sí. En el moment de realitzar la teva comanda, pots escollir la franja horària que li resulti més còmoda per a realitzar la recollida. en casos que necessiti una hora en concret, pot observar-ho a l'apartat de comentaris a la fi de la comanda.

En quin horari puc fer una comanda o consulta per telèfon?

L'horari de consultes i comandes per telèfon és de dilluns a dissabte de 9:00 a 22:00 hores. Pot realitzar també una consulta o comanda per WhatsApp o mail en qualsevol moment.

Quines són les zones de recollida de Washeo?

Realitzem recollides i lliuraments a casa teva, la teva oficina o on prefereixi. La zona operativa està delimitada per codis. A la pàgina principal tens un comprovador de zona, introdueixi-hi el codi postal de la recollida i li indicarà els serveis que té a la seva zona.

És segur el tractament de la meva informació?

Sí. Mantenim una política de confidencialitat mitjançant la LOPD / RGPD de les dades aportades pel client, comprometent-nos a la protecció dels mateixos. Seran utilitzades per facilitar-te informació del teu interès com ara l'estat de la teva comanda.

On està ubicat Washeo?

La central de Washeo està ubicada a Lleida, carrer Folch i Torres, 7. els centres col·laboradors podrà trobar-los posicionats a Google. Estarem encantats de rebre la teva visita.

Hola, necessites ajuda?x