Molta gent cada vegada tenen més dificultats a l'hora de trobar temps per dedicar a tasques domèstiques, entre elles la roba bruta. Washeo neix amb la missió de facilitar la vida a les persones oferint serveis tradicionals de bugaderia i tintoreria a domicili amb la màxima qualitat i garantia de mercat perquè disposis del teu temps al teu gust. Volem que sentis la despreocupació de lliurar-la teva roba confiant que te la tornarem a temps i amb un excel·lent acabat.

El nostre personal, maquinària d'última tecnologia i coneixement del sector ens permeten garantir el millor resultat en els nostres serveis. A més, els nostres sistemes de treball són especialment respectuosos amb el medi ambient, ja que fem servir productes biodegradables.

¿Qué hacemos?

A washeo oferim els millors serveis de bugaderia a domicili en diferents ciutats. Utilitzem les noves tecnologies que ens permeten oferir-te un servei més personalitzat. Així de fàcil! Després de realitzar la comanda a través del web o telèfon, recollim la roba on tu ens diguis i en un màxim 48 hores, te la tornem rentada i planxada al teu gust.

Com funciona el procés de washeo?

1. Fes la teva comanda

Escull la bugaderia de la teva zona que més s'adapti a les teves necessitats i amb els teus serveis ideals per a tu.

2. Tria els serveis

Selecciona els serveis o les peces de roba que desitgis rentar o planxar. També pots seleccionar additius i complements perquè la teva roba quedi impecable!

3. Recollida i Entrega

A casa? A la feina? Escull l'hora i el lloc de recollida i entrega de la teva comanda. Ens adaptem a tu!

4. Roba com el primer dia

Ens comprometem a que la teva roba quedi amb una netedat i frescor úniques. Paraula d'experts de washeo!

Per a empreses

Washeo també t'ofereix un servei professional de bugaderia per a empreses. Disposem de transport propi de lliurament i recollida diari. Comptem amb un equip de professionals qualificats i tota la tecnologia necessària per a oferir-te un servei eficaç i de màxima qualitat.

Els avantatges d'un servei de bugada a domicili

Amb el servei de bugaderia a domicili de washeo, evitaràs que les teves peces perdin les qualitats del primer dia, recuperaràs aquesta aroma a peces acabades de rentar que et transportarà a la teva infància i evitaràs aquestes discussions absurdes sobre a qui li toca posar la bugada.

L'avantatge més gran de comptar amb aquesta opció és la gran quantitat de temps lliure que tindràs ara i que podràs emprar perquè el teu gos pugui conèixer nous amics al pipicà, fer una partida amb els teus fills a aquest videojoc que els vas regalar per Nadal al què tant volies poder jugar o fer aquestes compres que fa mesos que tenies pendents per acabar de rematar el teu fons d'armari.

1. No carreguis​ amb la teva roba més pesada ni perdis temps​ en desplaçaments.
2. Disposes d'una ​pàgina web​ on podràs realitzar les tevs comandes de bugaderia online​ les 24 hores del dia o si ho preferixes, ​eor telèfon​ ​o whatsapp.
3. Fes la teva comandao a qualsevol hora del dia​ a través de la web, tots els dies de la setmana i des de qualsevol lloc.
4. Fes el pagament de les teves comandes com millor et convingui. Amb la teva ​tarjeta de crèdit​ o ​contra reembolsament.
5. Disposem de varietat de ​serveis especialitzats.

Vols formar part de washeo?

Ets una bugaderia? Vols ampliar els teus serveis i arribar a un públic més ampli? Forma part de la comunitat de washeo i nosaltres ens encarreguem de tot.

Hola, necessites ajuda?x